Geschenken voor elke gelegenheid

De Geschenkenschuur

Populair

Valentijn

Pakket voor Valentijn.

Prijs: €18

Bierpakket

Bierpakket 5 streekbieren.

Prijs: € 15

Jollien taart grijs

30 pampers, knuffel, mandje, hydrofiele doeken van het merk Jollien.

Prijs: € 54

Opkikkertje

Chocolade, medaille en koekjes

Prijs: € 15

NEW biermanden geschenkmanden geboortegeschenk

Zoetigheden

Pralines en koekjes . Steeds verpakt in doorzichtige geschenkfolie.

Prijs: € 15

Sangria mand

Altijd afgeleverd in doorzichtige cadeaufolie.

Prijs: € 39

Over ons

De Geschenkenschuur

Welkom bij De Geschenkenschuur! 

Ik wil eerst alle lieve klantjes bedanken voor het vertrouwen. De Geschenkenschuur heeft een assortiment aan geschenken voor elke gelegenheid, alles is verpakt in cadeauverpakking. 

Ook bedrijven zijn welkom, wil je uw personeel met Pasen, Kerstmis, Nieuwjaar of andere gelegenheid een box schenken, of gewoon een leuke attentie geven, alles kan op uw vraag samengesteld worden. 

Biermanden met heerlijke lokale streekbieren, gebrouwen in microbrouwerijen in kleinere aantallen, dus geen massaproductie, ideaal voor de smaakpapillen van de bierliefhebber. Op zoek naar een geschikt geboortegeschenk? Ook dat hebben we in ons aanbod. Verder hebben we ook verzorgingsboxen waar je een vriend, vriendin, man, vrouw, broer, zus een groot plezier kan mee doen.

Gratis levering in een straal van 30 km rond Langdorp (Aarschot). Stel je vraag via het contactformulier. Ik hou ervan om persoonlijk contact te leggen, daarom probeer ik zoveel mogelijk zelf te leveren, of afhaling mogelijk te maken na een seintje. Mijn schuurtje bezoeken kan na afspraak. 

Contacteren kan via het contactformulier of telefonisch. Alvast bedankt voor uw bezoek.

Heidi Van Gemert

Ons Assortiment

Biermanden

Al onze biermanden en bierboxen zijn samengesteld uit streekbieren. Deze heerlijke bieren zijn rechtstreeks afkomstig van lokale microbrouwerijen. 

Ons doel is voornamelijk om deze kleinere lokale bieren meer in de spotlight te plaatsen en hen de erkenning te geven die ze verdienen. De smaken zijn heel verrassend. Bij ons vind je zeker een biertje dat je nog nooit gedronken hebt.

Geboortegeschenken

Onze luiertaarten, ook wel ‘pampertaarten’ genoemd, en geboorteboxen zijn gemaakt met luiers van het merk ‘Pampers”. Al onze pampertaarten worden standaard afgeleverd in een mooie cadeauverpakking van doorzichtige folie. 

Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over een gepast cadeau als je naar een babyborrel gaat. De kersverse ouders zullen uiterst tevreden zijn met dit speciale en praktische cadeau. 

Andere geschenken

Onze verwenboxen, kan je voor zowat elke gelegenheid gebruiken. Ze kunnen voor momenten als moederdag, vaderdag, verjaardag, spoedig herstel, “zomaar”, Kerstmis, Nieuwjaar of gewoon als bedankje geschonken worden.  

Onze verwenboxen zijn samengesteld om de gelukkige ontvanger heerlijk in de watten te leggen en te laten genieten. 


  Contact

  Wil je een bestelling plaatsen? Heb je een vraag? Wil je wat meer informatie over de producten op onze website?  Dat kan via dit contactformulier!

  Daarnaast kan je ons ook altijd volgen op onze sociale media. Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwe geschenken van De Geschenkenschuur!

  Heidi Van Gemert, Mouthorensteenweg 7A, 3201 Langdorp. 

  GSM: 0473850183

  BTW 0896 447 670

  Sociale Media